۱۳۸۸ تیر ۱۷, چهارشنبه

20 سال بیمه انقلاب : BBC

مقام ارشد سپاه پاسداران: انقلاب اسلامی حداقل ۲۰ سال بیمه شد

یدالله جوانی، رئیس دفتر سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفته است که "با افشای چهره نفاق جدید، انقلاب اسلامی از خطر بزرگی به سلامت عبور کرد و باید گفت حداقل ۲۰ سال انقلاب اسلامی بیمه شد."

اشاره آقای جوانی به طور تلویحی به سرکوب اعتراض های مردمی به نتایج دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران است که در آن محمود احمدی نژاد به عنوان پیروز انتخابات معرفی شد.

او گفته است: آنچه در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری رخ نمایاند و نظام اسلامی و مردم مسلمان و انقلابی ایران را چند روزی به زحمت انداخت، نتیجه کاری فشرده و چندین ساله دو جریان بیرونی و داخلی برای تغییر نظام دینی با محوریت ولایت فقیه در ایران بود.

به گفته رئیس دفتر سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی "دست دروغگویان واقعی و کسانی که به دنبال فریب مردم بودند اعم از احزاب و گروه های سیاسی و همچنین شخصیت های سیاسی که در قالب رجل سیاسی رخ نمایانده بودند و تا سطح نامزدی برای تصدی جایگاه ریاست جمهوری ارتقا پیدا کرده بودند برای مردم رو گردید."

اتهام غیر مستقیم به نامزدهای معترض؟

به نظر می رسد اشاره آقای جوانی به میرحسین موسوی و مهدی کروبی دو نامزد معترض به نتایج انتخابات است که می گویند در این انتخابات "تقلب گسترده" شده و باید با ابطال آن دوباره برگزار شود.

رئیس دفتر سیاسی سپاه، دو روز پیش از برگزاری دهمین دوره انتخابات، مخالفان اصلاح طلب محمود احمدی نژاد را به تلاش برای انجام "انقلاب مخملی" متهم کرده و هشدار داده بود که "هر حرکتی برای انقلاب مخملی در ایران در نطفه خفه خواهد شد.

این مقام سپاه پاسداران"استفاده از یک رنگ خاص برای اولین بار در انتخابات نشانه ای از کلید خوردن پروژه انقلاب مخملی در انتخابات" توصیف کرده بود.

رئیس دفتر سیاسی سپاه پیش از انتخابات هم درباره "انقلاب رنگی" اظهار نظر کرده بود

رنگ سبز، نشان حامیان میرحسین موسوی در انتخابات است که به گفته آقای موسوی ناشی از ابتکار شهروندان و برآمده از روحیه مذهبی مردم است.

پیش از آقای جوانی، احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان که ناظر بر اجرای انتخابات ریاست جمهوری است، حدود دو ماه پیش از انتخابات گفته بود که دشمنان ایران اسلامی که در فکر براندازی نرم هستند، به دنبال این هستند که رئیس جمهوری بر سر کار آید که به خودشان و مقاصدشان نزدیک تر باشد."

آقای جنتی از عملکرد دولت محمود احمدی نژاد تجلیل کرده و نسبت به "براندازی نرم از طریق انتخابات" در ایران هشدار داده بود.

پس از برگزاری انتخابات و اعلام نتایج آن که محمود احمدی نژاد پیروز آن معرفی شد، گروه عمده ای از شخصیت های اصلاح طلب ایران که زمانی از دولتمردان کابینه اکبر هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی بودند، دستگیر و روانه زندان شدند.

محمد رضا خاتمی برادر رئیس جمهوری سابق و فائزه هاشمی، دختر رئیس جمهوری اسبق و رئیس فعلی مجلس خبرگان و مجمع تشخیص مصلحت نظام از جمله این افراد بودند.

هرچند آقای خاتمی و خانم هاشمی به فاصله کوتاهی پس از بازداشت، آزاد شدند اما هنوز تعداد زیادی از شخصیت های سیاسی و اجتماعی اصلاح طلب ایران در زندان به سر می برند.

محمد علی ابطحی معاون رئیس جمهوری سابق، بهزاد نبوی وزیر کابینه میرحسین موسوی و نایب رئیس مجلس ششم، محمد عطریانفر رئیس پیشین حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی، سعید حجاریان معاون سابق وزارت اطلاعات و محسن میردامادی رئیس کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی مجلس ششم، مصطفی تاج زاده معاون اسبق وزارت کشور، محسن امین زاده، معاون پیشین وزارت امور خارجه و عبدالله رمضان زاده سخنگوی دولت محمد خاتمی از جمله بازداشت شدگان پس از اعلام نتایج انتخابات هستند.

رسانه های نزدیک به دولت محمود احمدی نژاد می گویند که برخی از این دستگیر شدگان "به برنامه ریزی برای انقلاب مخملی" اعتراف کرده اند.

میرحسین موسوی و مهدی کروبی دو نامزد اصلاح طلب انتخابات به همراه جمعی از روحانیون و احزاب اصلاح طلب عمده در ایران، پیروزی محمود احمدی نژاد را به رسمیت نشناخته اند.

آیت الله جلال الدین طاهری اصفهانی، از روحانیون اصلاح طلب ساکن اصفهان از وقایع پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران انتقاد کرده و گفته "همصدا با اکثریت مردمِ رای باخته، این انتخابات را مخدوش و آن را باطل و تصدی مجدد رئیس دولت را برای دور بعد نامشروع و غاصبانه" می داند.

هرچند محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران پس از تایید نتایج انتخابات از سوی شورای نگهبان گفته است که "براندازی نرم در ایران شکست خورد" اما محمد خاتمی با انتقاد از این تعبیر گفته "با توجه به آنچه انجام گرفت و یک طرفه اعلام شد باید بگوییم کودتای مخملین علیه مردم و جمهوریت نظام صورت گرفته است."

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر